Pilot Jeugdrubrieken

Geacht regiobestuur,

Na het succes van de pilot jeugdrubrieken dressuur in 2019 starten we in 2020 met een reeks van nieuwe pilots in zowel dressuur, springen als eventing. Anders dan in de reguliere rubrieken die op categorie van de pony worden uitgeschreven, worden er nu rubrieken uitgeschreven op leeftijd van de ruiter.

Nieuw is dat er naast dressuur dus ook jeugdrubrieken in het springen en in de eventing worden uitgeschreven. Ook nieuw is dat in de leeftijdsgroep 12 t/m 18 jaar deelname met een paard aan de jeugdrubrieken is toegestaan.

Om een goede pilot te kunnen draaien deze zomer, hebben we verspreid over de regio’s minimaal 25 wedstrijden nodig die deze jeugdrubrieken dressuur en/of springen gaan uitschrijven. Dit komt neer op 2 tot 3 deelnemende wedstrijden per regio. Voor eventing geldt dat wij op zoek zijn naar minimaal 7 deelnemende pilotwedstrijden.

Ook voor jullie regio zijn wij dus nog op zoek naar deelnemende wedstrijden. Graag willen wij jullie vragen hier binnen uw regio aandacht aan te besteden en wedstrijdorganisaties te enthousiasmeren zich hiervoor aan te melden.

Hier vindt u een nieuwsbericht en klik hier voor de link naar het Facebook bericht hierover. Wij hopen dat jullie via jullie website en social media hier aandacht aan willen besteden.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Met vriendelijk groet,
KNHS – Afdeling Wedstrijdsport

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

Meer nieuws:

Onze sponsoren

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!