Eventingforum

“Het Eventingforum”

Welkom bij de regio Drenthe discipline “Eventing”. Een tak van sport die zich kenmerkt door veelzijdigheid, gezelligheid en teamgevoel.

Ook dit jaar hopen wij op de KNHS kampioenschappen klasse L weer aan de start te verschijnen met een TEAM! Interesse om za 6 augustus 2022 en/of zondag 7 augustus 2022 in Oudkarspel voor jouw regio uit te komen? Geef je dan op bij jouw forum lid! Voor Drenthe is dit Anne van den Eerenbeemt: . Interesse voor volgend jaar? Stuur dan ook een email, dan kunnen wij kijken of we een passend advies kunnen geven om jouw doel te verwezenlijken!

Vanaf 2020 heeft Drenthe een nieuw bestuurslid welke zich hard wil gaan inzetten voor de Eventingsport. Dit is Anne van den Eerenbeemt. Een fanatieke amazone actief in de discipline dressuur, springen en eventing.

Voor vragen, feedback of leuke enthousiaste ideeën kunnen jullie altijd bij mij terecht.

met sportieve groet,

Anne van den Eerenbeemt
Tel : 06-51001367

E-mail:

Hier vindt u een overzicht van alle crossterreinen in Noord Nederland

Hier vindt u de eventingkalender

Webinar Evening voor de beginnende eventer:
Deze online avond is verzorgt door Els Driehuyzen, Wieneke Hadderingh en Anne van den Eerenbeemt van de Regio Friesland (Els Driehuyzen) , Groningen (Wieneke Hadderingh) en Drenthe (Anne van den Eerenbeemt). Zij hebben een webinar gegeven over eventing. Benieuwd? Kijk deze terug via onze YouTube link: https://youtu.be/uH4c2mRWvVY 

HET EVENTINGFORUM KOMT NAAR JE TOE!

….


KNHS Regio Drenthe