Crossterreinen Noord Nederland:

Crossterrein Vredenheim

Contactpersoon Bert Somer
Vredenheim 3
9445 XH Vredenheim
tel. 06-51368521

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m M niveau. Er is een waterbak aanwezig met verschillende sprongen. Verder zijn er op en afsprongen voor verschillende niveaus, greppels, een kleine trakhener en een grote diversiteit aan vaste hindernissen. Het terrein is voorzien van een goede grasbodem. Eveneens is er een galopbaan. Dit terrein is toegankelijk om vrij te trainen of onder begeleiding van Gaby Witteman en Donna Meijering van Eventing for All. Anders eventueel in overleg.

Crossterrein Bakkeveen

Contactpersoon Bosmanege Bakkeveen
Slotleane 1,
9243 SK Bakkeveen
tel. 0516 541 105
e mail:

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m M niveau. Er is een waterbak aanwezig en op en afsprongen op verschillende niveaus, greppels, trakhener en verschillende sprongen. Dit terrein is toegankelijk om vrij te trainen. of onder begeleiding van verschillende allround instructeurs met crosservaring.

Crossterrein Coaching Hippique Christa Hogendoorn

Contactpersoon Christa Hogendoorn
Vlieghuis 38
7742 PR Coevorden
tel: 0653547411

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m internationaal niveau. Er is een grote diversiteit aan verplaatsbare sprongen. Er is een waterbak, op en afsprongen, greppel aanwezig en het terrein beschikt over zandpaden (galopbaan) en een grasbodem waardoor deze ook uitermate geschikt is voor galop training. Dit terrein is uitsluitend toegankelijk onder begeleiding van Christa Hoogendoorn

Crossterrein Bruchterveld

TCN Sporthorses
Contactpersoon Tarik van Boggelen en Nina Hut
Hoopsteeweg 11,
7695 SJ Bruchterveld
tel: 0625580717

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m internationaal niveau. Er is een waterbak aanwezig met verschillende sprongen. Verder zijn er op en afsprongen op verschillende niveaus, greppels, trakheners en een grote diversiteit aan vaste en verplaatsbare hindernissen. Het terrein beschikt over een goede grasbodem. In de winter is het mogelijk om indoor crosstraining te volgen op een goede zandbodem. Dit terrein is toegankelijk onder begeleiding van internationaal eventing ruiter Tarik van Boggelen en internationaal eventing amazone Nina Hut of een externe, maar wel gecertificeerd cross instructeur. Vrij trainen is alleen toegestaan bij ervaren combinaties. Tevens hebben zij een winkel met cross artikelen. voor meer informatie zie https://eventing-sgw.nl/

Crossterrein Les Chevaux Buinen

Contactpersoon Manege Les Chevaux
Voorbosweg 10
9528 TA Buinen
tel. 0599212957

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is geschikt voor de beginnende eventer op bixie en BB-niveau. Er is een kleine waterbak aanwezig. Het terrein beschikt over een stukje bos en grasveld met diverse hindernissen van 40-80 cm. Dit terrein is toegankelijk onder begeleiding van instructeurs van de Manege Les Chevaux. Anders eventueel in overleg. Het crossterrein ligt ongeveer 10 minuten stappen buiten de manege. Eventuele huur van een bodyprotector is mogelijk in overleg.

Crossterrein Stal de Goldhaer

Contactpersoon Els Driehuyzen
Weperpolder 34
8431 RL Oosterwolde
tel: 0681451752

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m internationaal niveau. Er zijn verschillende smalle en brede prefab hindernissen op verschillende niveaus, een greppel en trakheners. Er is dus een grote diversiteit aan vaste hindernissen. Het terrein beschikt over een goede zand en grasbodem. Dit terrein is toegankelijk onder begeleiding van internationaal eventing amazone Els Driehuyzen.

Crossterrein Oosterwolde

PSV Nieuw Leven
Contactpersoon Els Driehuyzen
“t Oost te Oosterwolde
tel: 0681451752

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m L niveau. Er is een waterbak aanwezig met verschillende sprongen. Verder zijn er op en afsprongen aanwezig en een springparcours op zand. Het terrein beschikt over een stukje gras maar voornamelijk zand bodem. Het terrein is toegankelijk met instructie en voor vrije training voor ervaren cross combinaties.

Crossterrein Slagharen

Stal Koorman – Graman
Contactpersoon: Serita Vossen
Vaste instructeur: Roxana Graman
Moeshoekweg 6
7776 SN Slagharen
tel: 0651981106

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m L niveau. Er zijn op en afsprongen op verschillende niveaus en er is een grote diversiteit aan sprongen. Het terrein beschikt over een zandpiste en een goede grasbodem. Dit terrein is uitsluitend toegankelijk onder begeleiding van Roxana Graman. Meer informatie kunt u vinden op www.roxanagraman.nl

Crossterrein Bedum

Contactpersoon: Wieneke Hadderingh
Oude Dijk 11
9781 BL Bedum
tel: 0646618320

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m M niveau. Er zijn op en afsprongen en er is een grote diversiteit aan sprongen, smal, breed, dik en dun. Het terrein beschikt over een zandpiste en een grasbodem. De prefab hindernissen zorgen voor afwisseling en voldoende uitdaging. Dit terrein is uitsluitend toegankelijk onder begeleiding van Wieneke Hadderingh, Internationaal Eventing amazone tevens Orun H4 gediplomeerd met Eventing.

Crossterrein Vinkega

Manege de Zuidstroom
Noordwolderweg 8a
8393 RE Vinkega
tel: 0561 4314 43

Aanvullende informatie:

Dit crossterrein is een veelzijdig terrein geschikt voor beginners t/m M niveau. Er is een grote diversiteit aan sprongen. Tevens zijn er twee verschillende waterbakken aanwezig. Het terrein beschikt over zandpaden en een grasbodem. Op het lange zandpad is een galopbaan van 1500 meter gemarkeerd met 500 meter punten waardoor deze ook uitermate geschikt is voor galop training. Dit terrein is toegankelijk voor individueel trainen mits er enige ervaring is met crosswedstrijden. Ook kan dit onder begeleiding van een eigen instructeur. U kunt hiervoor contact opnemen met het bovenstaande nummer.

KNHS Regio Drenthe