Regionieuws


Notulen voorjaars ALV KNHS REGIO DRENTHE 20-04-2021

CONCEPT Notulen voorjaars ALV KNHS REGIO DRENTHE 2021

 


Vacature bestuurslid (m/v) KNHS Regio Drenthe

Zie je het als een uitdaging om de paardensport in Drenthe te stimuleren, promoten, ondersteunen en de belangen van de paardensporters is onze regio te behartigen? Of ben jij nooit tevreden en weet jij altijd hoe het beter kan?

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid met een sportieve, enthousiaste uitstraling  en affiniteit met de paardensport. Bestuurlijke ervaring is handig, humor is een pré. 

Wie zijn we/wat doen we?

Het regiobestuur is een enthousiaste groep bestuurders en bestaat uit een voorzitter en 6 bestuursleden die allemaal zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen taak en portefeuille. Thema’s die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: opleidingen, jeugdstimulering, recreatiesport, officials, wedstrijdzaken, kampioenschappen, etc. 

Op dit moment zijn we op zoek naar een bestuurslid die affiniteit heeft met de wedstrijdsport in brede zin. We zijn al langer op zoek naar een bestuurslid die ook onze nieuwe penningmeester wil worden.

Handig om te weten

Een bestuursfunctie in het regio bestuur is een onbezoldigde functie. Gemaakte onkosten worden vergoed. De tijdsinvestering die een ieder bestuurslid op jaarbasis doet, verschilt, en is afhankelijk van je taak en portefeuille.  Je moet rekening houden met 100 uur per jaar  (1 dag per maand).  

Interesse?   

Heb je interesse in deze functie? Dan graag een mail met motivatie en een CV sturen aan  Reageren kan tot 28 maart 2021.

Dit mailadres kun je ook gebruiken voor vragen, wanneer je meer informatie wilt over deze vacature wilt.  Sollicitaties of een verzoek om informatie behandelen we altijd vertrouwelijk .


UITNODIGING ALV KNHS REGIO DRENTHE 2021

Uitnodiging voor ALLE leden van verenigingen en ruiters, die aangesloten zijn bij de KNHS Regio Drenthe. Dus niet alleen voor de bestuurders, maar ook voor alle andere aangesloten leden.

De voorjaarsvergadering (algemene ledenvergadering) KNHS regio Drenthe is op 20 april 2021 om 20:00 uur en IS ONLINE VIA TEAMS. Je bent van harte welkom!

 

LET OP:

–       Als gevolg van de Corona maatregelen is de vergadering alleen digitaal bij te wonen via Microsoft teams. U kunt uw aanwezigheid t/m 19 april 2021 aanmelden via  U krijgt dan de toegangslink toegestuurd en de aanvullende vergaderstukken. Wanneer u vragen heeft die u in de vergadering wilt stellen, kunt u deze via de mail vast kenbaar maken.

De notulen van zowel de voorjaars ALV, als de Najaars ALV 2020 kunt u hier vinden:

20201119 (CONCEPT) notulen voorjaar ALV KNHS Regio Drenthe.pdf

20201119 (CONCEPT) notulen najaar ALV KNHS Regio Drenthe.pdfKNHS Regio Drenthe