Eventing team Drenthe

Graag stellen wij team Drenthe voor aan jullie. Dit jaar onder begeleiding van Wout Blom gaan wij ervoor in Hattem. We komen samen uit in de klasse L eventing op 4 en 5 oktober. Wie komen ons aanmoedigen?

De teamleden:

Hoi ik ben Zoë Pruim en dit kampioenschap rijd ik op Handsome Rubertha (Namelus R x S.Alba 71). Wij komen uit in de klasse L eventing, L springen en M1 dressuur. Verder ben ik ook druk bezig om mijn studie Rechten af te ronden. Samen met Ruby gaan wij het beste beentje voort zetten voor team Drenthe!

Hoi mijn naam is Welmoed Boekel, samen met mijn paard Zassini (Escudo1xCassini1) zitten we in het Drentse team. We komen uit in de klasse L eventing, L springen en M1 dressuur. Ik ben werkzaam bij de Rabobank en sinds 5 maanden de trotse moeder van dochter Sophie. Zassini en ik kijken ernaar uit om in Hattem samen met de andere teamleden een mooie prestatie neer te zetten!

Hey ik ben Melissa Mol en samen met mijn paard Zelko (Manno x Waterman) gaan wij ons beste beentje voor zetten voor team Drenthe. Wij komen samen uit in de klasse L eventing, M springen en M1 dressuur. Ik ben momenteel 4 jaar werkzaam bij de Abn Amro verzekeringen en doe dit jaar een HBO opleiding WFM. We gaan knallen met zijn allen!

Hoi ik ben Anne van den Eerenbeemt en samen met mijn paard Hot Summer (Wynton x Krack C) zal ik Drenthe vertegenwoordigen tijdens het NK in Hattem in de klasse L… verder zijn wij Z2 dressuur en M springen geklasseerd. Ik ben inmiddels al weer ruim 10 jaar werkzaam als fysiotherapeut en ben momenteel in opleiding tot dierenfysiotherapeut voor honden en paarden.

Carina van Huizen met Golden Ivory (v. Drak) samen met ons leuke team komen wij uit voor de provincie Drenthe op het NK in Hattem. In het dagelijks leven ben ik huisvrouw, moeder en help ik mijn man in zijn bedrijf. Met mijn lieve 7 jarige ruin rijdt ik L eventing, L springen en M1 dressuur. Sinds juli 2017 zijn wij een combinatie, en hebben wij al vele mooie prestaties neer gezet.

Hoi ik ben Marinka Karhof en samen met mijn paard Lidewey II (v. Love for you) zal ik Drenthe vertegenwoordigen tijdens het NK in Hattem. We komen uit in de klasse L eventing, M1 dressuur en B springen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Praktijkinstructeur Biologie op het Carmelcollege in Emmen

 


Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

Meer nieuws:

Onze sponsoren

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!