Regiokampioenschappen 2015 Outdoor

6, 7 en 8 augustus 2015 in De Wijk

 

 


Regiokampioenschappen 2014 Outdoor

7, 8 en 9 augustus 2014 in De Wijk

Kijk  voor de voorlopige dagindeling op de voorpagina "kampioenschappen".

 

  • Het officiele vraagprogramma:  
  • De sluitingsdatum staat op 20 Juli 2014
  • Controleer uw paspoort op geldigheid er is een I & R controle tijdens dekampioenschappen.
  • Kampioenschapsreglement t/m 1 oktober 2014: 
  • Verdeelsleutel KNHS

 

 

B-Springers Let OP !

Het is belangrijk dat beginnende springruiters worden gestimuleerd hun rijstijl te verbeteren. Mede daarom wordt de klasse B-springen op stijl verreden. Om meer aandacht te krijgen voor het belang van een goede rijstijl organiseert de KNHS voor de klasse B de Finale Rijstijlcompetitie klasse B op vrijdag(middag) 29 augustus op het KNHS-centrum te Ermelo. In het kader van passend sportaanbod een welkome competitie.

 

De opzet van deze competitie is eenvoudig. Alle regio’s organiseren nu al tijdens hun regiokampioenschappen ook een kampioenschap of rubriek klasse B-springen. Deze rubrieken tijdens de regiokampioenschappen willen we gebruiken als selectiewedstrijd om deel te mogen nemen aan de finale in Ermelo. Door de besten in deze klasse uit te nodigen voor een finale in Ermelo zal deze groep deelnemers enorm worden gemotiveerd. Bij de paarden worden de nummers 1, 2 en 3 op het regiokampioenschap in de klasse B-springen uitgenodigd voor de finale in Ermelo. Daarna wordt aan de hand van de verdeelsleutel aangevuld tot het maximale aantal deelnemers (40) welke door de organisatie verwerkt kan worden. Bij de pony’s worden 3 finales gereden namelijk voor de categorie A/B, categorie C en categorie D/E. Alle regio’s mogen de nummers 1 en 2 van de klasse B-springen afvaardigen naar de finale in Ermelo.

 

Als rijstijljury zal o.a. de bondscoach van de pony’s Luc Steeghs fungeren. Luc zal de cijfers van iedere combinatie toelichten en hen tips verstrekken.

Bepalingen Rijstijlcompetitie