Aan alle KNHS leden van Drenthe,

 

Op vrijdag 20 april 2018 is in de manege van de Stroomruiters een Hippisch café gehouden. 
Lees hier het verslag.
 

Het springforum en dressuurforum is momenteel bezig met het onderzoeken welke acties er genomen kunnen worden, regionaal en landelijk. 
Regionaal zal dit worden voorgesteld aan het regio bestuur. 
Landelijk zal worden voorgesteld in een forum vergadering bij de KNHS Ermelo. 
 
Mocht je nog vragen hebben vragen, stuur deze gerust naar dressuurcafedrenthe@gmail.com
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Regionaal springforum Drenthe
Regionaal dressuurforum Drenthe
 

 

Calamiteitennummer KNHS
Er zijn veel mensen die plezier beleven aan de paardensport. Helaas kunnen er zich tijdens KNHS wedstrijden en –evenementen noodsituaties voordoen die de paardensport raken en waar u als official of  wedstrijdorganisator mee te maken kunt krijgen. Om u dan optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij een nieuw calamiteitennummer in het leven geroepen, waarmee u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week, kunt bereiken.

Calamiteit? Bel 0900-112KNHS
Heeft u een calamiteit te melden? Bel voor dringende zaken het KNHS calamiteitennummer 0900 – 112KNHS. Via dit nummer kunt u noodgevallen melden die plaatsvinden tijdens KNHS wedstrijden en -evenementen zoals een ernstig ongeval van een deelnemer of het overlijden van een paard, een geweldsituatie, seksuele intimidatie en misbruik of de uitbraak van een besmettelijke paardenziekte als Rhino. Het KNHS calamiteitennummer is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en is bestemd voor wedstrijdorganisaties, federatievertegenwoordigers en juryleden.

0900-112KNHS: zet het in uw telefoon
Op het moment dat een calamiteit zich voordoet, is het belangrijk om snel en adequaat te kunnen handelen. Sla het KNHS calamiteitennummer 0900-112KNHS op in uw mobiele telefoon onder Calamiteit KNHS, zo bent u goed voorbereid.

Samen werken aan veilligheid
Samen met onze verenigingen bieden wij onze leden vele mogelijkheden om de paardensport te kunnen beoefenen. Van wedstrijden tot buitenritten, van instructie, opleidingen en officials tot korting voor evenementen en een groot scala aan paardensport producten, van talentenplannen tot kennisdeling. De KNHS werkt hierbij aan welzijn, veiligheid en heldere regels en komt op voor de belangen van paardensporters en hun paarden. Het faciliteren van een calamiteitennummer is hier onderdeel van.

Overige vragen
Met overige vragen die niet spoedeisend zijn kunt u zoals gebruikelijk terecht bij de accountmanager in uw regio of bij onze servicedesk tijdens kantooruren via tel. 0577-408300 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder.